Biotechnologie

Nevíte si rady? Zašlete nám svůj e-mail a my rádi Vám pomůžeme!

Esolyt_Odpěňovače.jpeg

V oblasti potravinářského průmyslu patří mezi naše klíčové výrobky odpěňovače, antiinkrustanty a ostatní aditiva. Tyto produkty jsou používány především v procesu zpracování zemědělských produktů jako jsou brambory a cukrová řepa k zamezení tvorby pěny a eliminaci usazování nežádoucích látek na výrobních zařízeních. Mezi zákazníky patří mimo jiné cukrovary, lihovary, škrobárny a ostatní výrobci produktů z brambor jako jsou například bramborové lupínky, předsmažené hranolky a pod.. Široký sortiment a vysoká úroveň možné personalizace odpěňovačů GLANAPON dle konkrétních podmínek výroby umožňuje zákazníkům docílit vyšší efektivity výroby a úsporám nákladů na energie.

Produkty

Výroba ethanolu

Název produktu Popis Výrobce
GLANAPON®

výroba ethanolu
Odpěňovač - pod značkou GLANAPON jsou pro výrobce potravinářského i nepotravinářského lihu vyráběny prostředky pro snížení nežádoucí tvorby pěny v různých fázích výrobního procesu, především během fermentace. Široký sortiment a vysoká úroveň možné personalizace odpěňovačů GLANAPON dle konkrétních podmínek výroby umožňuje zákazníkům docílit vyšší efektivity výroby nejen díky úsporám nákladů na energie. Odpěňovače jsou vyráběny jako kombinace neinotových povrchově aktivních látek nebo estery mastných kyselin s neiontovými nosnými látkami. Dle jednotlivých typů mohou být dávkovány čisté nebo jako emulze.

Produkty: GLANAPON DS44, GLANAPON DG121, GLANAPON DG13, GLANAPON DG158, GLANAPON DA260, GLANAPON DB805, GLANAPON 2000, GLANAPON 2330
Bussetti & Co. GmbH