Nátěrové hmoty

Nevíte si rady? Zašlete nám svůj e-mail a my rádi Vám pomůžeme!

Esolyt_Nátěrové hmoty.PNG

Nabízíme ucelený sortiment surovin pro použití ve výrobě vodou ředitelných nátěrových barev. Mezi tyto suroviny patří zejména étery celulózy určené k dosažení požadovaných aplikačních vlastností venkovních i vnitřních barev jako jsou barvy cementové, vápenné, práškové, tónovací, silikonové, silikátové a tixotropní. V neposlední řadě tyto suroviny nalézají uplatnění při výrobě past pro odstranění nátěrů. Dalšími důležitými skupinami surovin v oblasti nátěrových hmot jsou vodné disperse a odpěňovače.

Produkty

Barvy > Barvy s nízkým obsahem VOC

Název produktu Popis Výrobce
ORGAL®

nátěrové hmoty
Vodné disperse vyrábí firma Organik Kimia, Istanbul pod obchodním názvem Orgal® ve dvou závodech, a to v Istanbulu a v Roterdamu. Pro výrobu jsou používány polymery nebo kombinace polymerů a to vinylacetát/vinylversatát, vinylacetát/akrylát, akrylát a styren/akrylát. Disperse na těchto bázích je možné použít v následujících aplikacích: interiérové a exteriérové barvy, lesklé a pololesklé barvy, základní barvy, dekorativní nátěry, omítkoviny, nátěry střešních krytin, silikátové barvy, vrchní nátěry zateplovacích systémů, nátěrové hmoty s nízkým VOC, elastomerní nástěnné barvy. Dále barvy, laky a lazury na dřevo, brousitelná napouštědla, izolační laky na dřevo a nátěrové hmoty na kovy.

Produkty: Betoprime S4, Hydroflex 57, Orgal K 635N, Orgal M 420, Orgawhite 2000, Orgal P 036V, Orgal P 050G, Orgal P 056V, Orgal P 062V, Orgal P 086V, Orgal P 838W, Orgal P 838W, Orgal P 850RR, Orgal P 888, Orgal P526, Orgal PR 667, Orgal PR 845A, Orgal PST 100, Orgal PST 50APST 50E, Rooflex 28, Rooflex 35, Tibonder D2 Rooflex S6
Organik Kimya