Stavebnictví

Nevíte si rady? Zašlete nám svůj e-mail a my rádi Vám pomůžeme!

Esolyt_Stavebnictví.PNG

Pro výrobce stavebních hmot zajišťujeme ucelený sortiment aditiv, plniv a speciálních cementů. Jedná se o étery celulózy, jako retenční činidla a prostředky pro nastavení požadovaných zpracovatelských vlastností. Dále pak práškové disperse pro modifikaci stavebních lepidel, stěrkových a podlahových hmot, étery škrobu a prostředky pro tvorbu pórů. Do sortimentu rovněž patří hlinitanový cement, speciální cementy zabraňující smršťování hmot na bázi portlandských cementů, pucolánová plniva a popílky, použitelné k nastavení požadovaných zpracovatelských a konečných vlastností betonových výrobků, podlahové potěry a lehčená plniva na bázi expandovaného skla.

Produkty

Cementové systémy > ETICS

Název produktu Popis Výrobce
TYLOVIS®

stavebnictví
Tylovis SE je dobřesnášenlivý se všemi obvyklými typy aditiv používanými ve výrobě suchých malt jako jsou provzdušňovače, práškové disperse a hydrofobisační činidla. V lepidlech a ve stěrkových hmotách, kde je vyžadován větší přídavek metylcelulosy, snižuje Tylovis SE 7 navíc i lepivost při nanášení a tvorbu škraloupů. Tylovis SE 7 se zpravidla používá spolu s metylcelulosou.

Produkty: Tylovis EP 28, Tylovis PVA 18, Tylovis SE 7
SE Tylose
DENKA®

stavebnictví
Cementové podlahové systémy DENKA jsou dodávány buď jako kalciumsulfohlinitanový cement (CSA), vyvinutý jako prostředek ke zmenšení smrštění u stavebních hmot na bázi cementu, nebo jako amorfní kalcium-aluminátový cement (ACA), vyvinutý k urychlení tuhnutí stavebních hmot na basi cementu a k dosažení vyšší počáteční pevnosti.

Produkty: DENKA D200, DENKA CSA#20, DENKA SC-1
Newchem AG
LIAVER®

stavebnictví
Výborná izolace proti chladu a teplu λR = 0,07W(m/K). Nehořlavý odolný proti kyselinám, louhům a organickým rozpouštědlům, biologicky nenapadnutelný, odolný proti mrazu a tvarově stálý při teplotách do 750°C. Použití: suché malty, lehčené omítky, lehčené betony, izolační betony, suchá výstavba / izolace, násypy, hliněné stavební materiály, pojené nebo volné plnivo, těsnění vývrtů, prefa produkty. Liaver GmbH & Co.KG
TYLOSE®

stavebnictví
Tylose® je významnou součástí mnoha formulací stavebních hmot. Používá se k nastavení retence vody a konzistence, kde současně zlepšuje i přídržnost. Tylose® zlepšuje u malt homogenitu, stabilitu a čerpatelnost. Lepení obkladaček na tenkou vrstvu lepidla a zpracování malt a omítek v kontinuálně pracujících omítacích strojích, bylo možné až při použití Tylose®.

Produkty: Tylose H 100000 YP2, Tylose H 15000 YP2, Tylose H 20P2, Tylose H 300 P2, Tylose H 30000 YP2, Tylose H 6000 YP2, Tylose H 60000 YP2, Tylose MB 15009 P2, Tylose MB 3003 P4, Tylose MH 10015, Tylose MH 200 YP2, Tylose MH 2000 YP2, Tylose MH 300 P2, Tylose MB 15009 P2, Tylose MB 3003 P4, Tylose MH 10015 P4, ...
SE Tylose