Biotechnologie

Nevíte si rady? Zašlete nám svůj e-mail a my rádi Vám pomůžeme!

Esolyt_Odpěňovače.jpeg

V oblasti potravinářského průmyslu patří mezi naše klíčové výrobky odpěňovače, antiinkrustanty a ostatní aditiva. Tyto produkty jsou používány především v procesu zpracování zemědělských produktů jako jsou brambory a cukrová řepa k zamezení tvorby pěny a eliminaci usazování nežádoucích látek na výrobních zařízeních. Mezi zákazníky patří mimo jiné cukrovary, lihovary, škrobárny a ostatní výrobci produktů z brambor jako jsou například bramborové lupínky, předsmažené hranolky a pod.. Široký sortiment a vysoká úroveň možné personalizace odpěňovačů GLANAPON dle konkrétních podmínek výroby umožňuje zákazníkům docílit vyšší efektivity výroby a úsporám nákladů na energie.

Produkty

Výroba škrobu > Separace škrobu

Název produktu Popis Výrobce
GLANAPON®

výroba škrobu
Odpěňovač - pod značkou GLANAPON jsou pro výrobce bramborového škrobu vyráběny prostředky pro snížení nežádoucí tvorby pěny ve všech fázích výrobního procesu. Odpěňovače lze využít pro různé aplikace v průmyslu výroby škrobu i jako univerzální odpěňovač pro čistírny odpadních vod. Odpěňovače jsou vyráběny jako sloučeniny neutrálních povrchově aktivních látek, různých alkylenoxidových polymerů a hydrofilních polyolů a silikonu. Pro jednotlivé výrobní fáze mají vždy své specifické složení a vlastnosti.

Produkty: GLANAPON DS5, GLANAPON DS25, GLANAPON DS51, GLANAPON DG121, GLANAPON DG122, GLANAPON DG123, GLANAPON DG188, GLANAPON DG190, GLANAPON DG197, GLANAPON DG199, GLANAPON DG199-H, GLANAPON DA202, GLANAPON DA301, GLANAPON 2330
Bussetti & Co. GmbH